Godt plassert for overnattinger og møter

Holms er et sted som er kjent for sin gode mat og effektive plassering for møter .Holms Motel ligger mellom Larvik og Sandefjord, 100 meter fra E18 og bare 13 km fra Sandefjord lufthavn Torp, og tilbyr moderne kjøkken fasiliteter, en restaurant og gratis Wi-Fi. Bare 9 km unna kan du ta fergen over til Sverige eller Danmark.

De lydisolerte rommene på Holms Motell og Danebo hytter har eget bad, flatskjerm-TV .

Du kan dessuten leie sykkel på stedet og gjøre deg kjent i området på den måten. Sandefjord golfklubb ligger 6 km unna. Transport til fergeterminalen og flyplassen tilbys etter avtale, og du parkerer gratis på stedet.

Beliggenheten til dette overnattingsstedet scorer høyere enn det meste annet i Rødbøl. Gjestene er mer fornøyd med denne beliggenheten sammenlignet med andre overnattingssteder i nærheten.

Dette overnattingsstedet anbefales for deg som vil ha valuta for pengene i Rødbøl. Andre gjester som har bodd her, mener de får mer igjen for pengene sammenlignet med andre overnattingssteder i byen.

«Har hatt konfirmasjon selskap på HOLMS kafeteria i dag til vår sønn. En fantastisk opplevelse med meget god mat å enorm betjening/service der.» Jim A. Frederiksen